Jarno Bex

interview Chantal Kieboom

Chantal: Hoi Jarno.

Een goede avond en dankjewel dat je hier aan mee wilt doen voor deze organisatie. 

Stel je even voor aan alle lezers .

Jarno: Hallo ik ben Jarno Bex. Ik kom uit het Limburgse Reuver en ben 22 jaar oud. 

In het dagelijkse leven werk ik als kozijnen monteur en doe dit werk met heel veel plezier. 

Chantal: Hoe ben je er op gekomen om te gaan zingen? 

Ik ben ooit begonnen als DJ en ben er zo langzaam in gerold en zo ben ik ook gestopt met mijn DJ carrière. Ik heb mijn passie gevonden voor het zingen. Dit is nu ook wel mijn lust en leven geworden. 

Chantal: Kom je uit een muzikaal gezin?

Jarno: Ja mijn moeder was vroeger zangeres in een band en van haar heb ik ook wel de kleine kneepjes over genomen alleen dan wel voor me zelf. 

Chantal: Wat zou het met je doen als je niet meer zou kunnen zingen? 

Jarno: Om heel eerlijk te zijn zou ik het niet echt weten. Ik zou het er echt enorm zwaar mee hebben en zal dat nooit kunnen verwerken mede omdat het mijn lust en leven is, iets waar ik al mijn gevoel in kwijt kan.

Chantal: Wat doet deze carona crisis met jou als artiest? 

Jarno: Nou ik zou niet per definitie alleen over mij praten. Elke artiest heeft het hier heel zwaar mee want het werk is overal gestopt, wat voor elke artiest natuurlijk heel erg jammer is maar we hebben hoop. Na 1 juni zal dit vast weer aantrekken zo merk ik dit nu al ook omdat het een tijdje stil gelegen heeft.  

Chantal: Wat doet het met je als je doet optreden voor mensen met een beperking? 

Jarno: Ik vind het hartstikke leuk en waarom? De reden is heel simpel: deze mensen hebben heel veel begrip en dankbaarheid naar je toe en dat is toch wel waar je het voor doet als zanger. Dus ik zal dit altijd met heel veel plezier doen.

Chantal: Is het lastig om privé en je werk als artiest gescheiden te houden? 

Jarno: Soms wel. Je moet heel erg uitkijken wat je doet als zanger, want het blijven tog 2 verschillende werelden. Maar hoe langer je het doet, hoe makkelijker je er mee om kan gaan. 

Chantal: Waar zie je jezelf over 10 jaar?

Jarno: Daar kan je eigenlijk niet veel over zeggen. Het kan zo raar lopen, maar ik hoop zeker tegen die tijd op veel festivals en grote feestjes te staan. Dat doe ik nu ook al maar dat valt nog wel een beetje mee. Tegen die tijd hoop ik dat dat een beetje de gang van zaken geworden is. 

Chantal: Wat mogen we nog allemaal van je verwachten? 

Jarno: Heel veel vreugde, positiviteit en heel veel leuke nummers. Zo ben ik nu ook bezig met een nieuwe Single maar daar vertel ik nog niet te veel over, dat horen jullie zeker nog van mij! 

Chantal: Wat is het belangrijkste voor een artiest? 

Jarno: Tevredenheid en voldoening naar de mensen toe. En het houden van je fans. Ik zal ze altijd met open armen ontvangen. 

Chantal: Wat is het gekste wat je ooit van een fan gekregen hebt?

Jarno: Een gekke hoed met allemaal lampjes er in.  

Chantal: Je bent nog vrij jong. Wat doet dat met je als artiest?

Jarno: Nou jong zijn heeft alle voordelen. Je kan nog veel leren en groeien in hetgeen wat je doet en zeker als artiest is dit wel het mooiste wat je kan mee maken.

Chantal: Dank je wel voor het interview.

Jarno: Hartelijk dank en graag gedaan!

  interview Chantal Kieboom mei 2020


Reacties (0)

Reactie toevoegen +