Interview met Daniëlla Lendfers

Even voorstellen... (deel 2)

Chantal: De cliënten vroegen zich af wie je was, waren nieuwsgierig. Dus we hopen dat je dadelijk als het weer soepel is je kunt meedraaien.

Daniëlla: Ja natuurlijk, sterker nog ik hoop dat ik met jullie kan gaan samenwerken. Ik heb wat nieuwe ideeën die we ook op de agenda hebben staan en misschien nog opdrachten voor jullie kunnen regelen.
Chantal reageert dol gelukkig!

Robert: Kun je wat meer vertellen over je ideeën?

Daniëlla: Dat is een goeie vraag. Als ik vacatureteksten maak, staat er altijd een stukje informatie over de locaties. Wat ik heel mooi zou vinden is om daar in terug te zien wat een medewerker van een locatie en een cliënt te vertellen hebben. Dat jullie als Cliëntenweb zowel een vraag aan een van de medewerkers gaan stellen als een van de cliënten wat hun belangrijk vinden en wat hun locatie bijzonder maakt. Om zo nog beter de juiste mensen voor die plek te vinden. Ik zou het heel gaaf vinden als jullie die vragen kunnen stellen. Dan krijgen jullie dus officieel opdrachten. Ik zet jullie wel aan het werk. Is dat goed? 

Robert: We zien het graag.

Chantal: We zien je graag komen.

Daniëlla: Dat is een beetje het idee en waar we nu naar kijken. Of we dat in de praktijk kunnen brengen. Er komen wat dingen bij kijken: Het moet volgens de privacywet kloppen. Het moet voor jullie realistisch zijn. Het doel is wel dat we met dat idee gaan werken en dat we dat terug laten komen in de vacature teksten.

Robert: ja, waaraan we werken is dat het neutraal en privacybestendig is.

Daniëlla: Dat het online mag zullen we maar zeggen.

Robert: Weet je nog toen je voor het eerst onze website bezocht van het Cliëntenweb?

Daniëlla: Ik hoorde over jullie van een collega van marketing en communicatie en ik hoorde wat jullie deden. Toen ben ik ook meteen gaan kijken en was eigenlijk meteen fan. Ik had zoiets van die wil ik actief betrekken, het is superleuk wat ze doen en ja, dat moeten we gaan benutten. Heel leuk hoe jullie het opzetten.

Chantal: Dank je wel voor het compliment.

Daniëlla: Graag gedaan. Ik voel me echt vereerd dat jullie mij willen spreken. Maar, Ik denk wat jullie doen dat dit echt super leuk is en dat het heel gaaf is om samen te werken.

Erwin: Is een recruiter hetzelfde als een headhunter?

Daniëlla: Dat is een hele goeie vraag Erwin. Wat vindt iemand belangrijk. Kijk, in die zin ben ik een beetje eigenwijs. Ik vind het heel belangrijk om vanuit de mens te kijken want, als je kijkt waar iemand goed in is dan laat je die dat doen. Dan is ie gelukkig in zijn baan. Dus, de mensen die hij  begeleid zijn gelukkig, dus wij zijn gelukkig. Maar, ik kan me voorstellen dat andere organisaties het belangrijk vinden om wel vanuit de vacature te werken. Dus, het is maar net hoe je het bekijkt en hoe je het invult. Datzelfde geldt voor headhunters. Hele goeie vraag!

Erwin: Heel veel succes bij Radar dan.

Daniëlla: Ja, dank je wel tot nu toe bevalt het heel erg goed. 

Robert: Het was gezellig.

Daniëlla: Ik vond het heel erg leuk dat ik jullie in ieder geval via het beeld mag leren kennen. Ik voel me vereerd dat jullie mij vragen wilden stellen. Ik hoop dat ik het een beetje goed heb gedaan.

Robert: Ja heel goed. 

Chantal: Ik ben heel benieuwd om je live te zien. Dat is toch anders dan alleen je stem te horen. 

Daniëlla: Dan moeten we maar wat inplannen als de maatregelen weer versoepelen. Zeker als het versoepelt en ik kan een keertje mee komen draaien of jullie hebben ideeën, laat het me dan weten he… Daar ben ik enorm mee geholpen. 

Robert: Wij nodigen je uit om een keer te komen kijken bij ons.

Daniëlla: Ja dat vind ik een heel goed idee. Waar zitten jullie met het Cliëntenweb?

Robert: In AC Belfort. Boven.

Daniëlla: Ik kom graag een keertje kijken. Dank jullie wel en tot snel!

Klik HIER om deel 1 te lezen

  Interview Chantal Kieboom

  Interview en tekstverwerking Robert van Deyl

  Interview Erwin Hoenjet

December 2020


Reacties (0)

Reactie toevoegen +