Eric Ghelen

interview Chantal Kieboom

Chantal: Hoe leef je toe naar je jubileum? 

Eric Ghelen: Het is allemaal heel spannend, we gaan dit jaar meerdere evenementen houden. Op 24 juli zitten we op de Kesselkade tijdens de Kade feesten. Daar hebben we een groot muziekspektakel. Dat wordt heel goed aangepakt, met bekende Nederlandse en Limburgse artiesten.

Verder hebben we in september een grote tent staan in Lanaken voor 2500 personen. Dit is ook weer een feest met allemaal bekende artiesten.

Zondag 25 september hebben we een concert met een life band. Dan komen collega’s zoals Erwin, Ziesjoem enzo allemaal life meedoen.

Dan als laatste op 10 december hebben we een Gala Dinnershow. Dat is een all-in gebeuren met een band, één groot muziekspektakel.

Chantal: Wat doe je om er zo jong uit te blijven zien?

Eric Ghelen:  Ha, zie ik er zo jong uit? Nou… ik vind eerlijk gezegd zelf helmaal niet dat ik er jong uit zie, maar wat doe ik eraan? Eigenlijk doe ik er helemaal niets aan. Ik probeer gewoon van het leven te genieten, dat is alles wat ik doe.

Chantal: Hoe is het om een camping te runnen?

Eric Ghelen: Ik run de camping niet, ik run het Partycentrum. Voor de camping ben ik absoluut niet capabel, maar feesten begeleiden, dat is echt mijn ding en dat is ook wat ik bij het Partycentrum doe. Het Partycentrum is gelegen op de camping

Chantal: Hoe vind je het om op te treden voor mensen met een beperking, zoals bij Radar?

Eric Ghelen: Als ik heel eerlijk ben vind ik dat een van de leukere optredens, omdat dat alleen maar eerlijke mensen zijn. Vinden ze het niks dan laten ze het ook echt merken. Ik heb heel graag kritiek, omdat ik denk dat ik beter kan worden van kritiek. Voor mij is het een genot om voor mensen met een beperking (voor mij zijn trouwens alle mensen gelijk), op te treden. Vandaar dat ik dat ook heel veel doe. Dadelijk met mijn jubileum probeer ik ook op de 23e september een hele grote dag te organiseren voor mensen met een beperking. Ik ben ambassadeur van Club 100. Dat is de Belgische tak van mensen met een beperking. Daar ben ik al 4 jaar samen met Frans Teunis ambassadeur voor. Daarmee organiseren we 3 x per jaar hele grote evenementen. Dit jaar is de bedoeling om alle gehandicapten organisaties in Nederlands en Belgisch Limburg bij elkaar te krijgen en daar een hele leuke middag voor te organiseren.

Chantal: Hartelijk dank voor het interview en je tijd!

Eric Ghelen: Heel graag gedaan!

  september 2016 interview Chantal Kieboom


Reacties (0)

Reactie toevoegen +