Chantal een prima donna in de keuken

Mariska vroeg naar de reacties toen ze in De Limburger stond

Mariska: Welkom bij het interview.

Chantal: Daanke wel.

Mariska: Hoe voelde het om in De Limburger te staan?

Chantal: Het is gewoon leuk, het is niet de eerste keer maar de 3e keer al dat ik telde.

Mariska: Hoe is het idee ontstaan?

Chantal: Ik was in de horeabeurs in het MECC en ik stond met een beroemde kok te praten en aan dezelfde tafel stond iemand van De Limburger en die was geïnteresseerd in mijn verhaal en van het een is het ander gekomen. Er is toen een afspraak gemaakt om een interview te doen. Daarna hadden ze gebeld en met communicatie alles moeten regelen en toen zijn ze gekomen en hebben foto's gemaakt en het interview met mij gedaan. 

Mariska: Hoe heb je het allemaal moeten doen om zo ver te komen dat ze jou gingen interviewen?

Chantal: Het is hetzelfde als op de eerste vraag: ik ben benaderd, ik heb er niks voor hoeven te doen, zij hebben mij benaderd.

Mariska: Hoe heb je alles ervaren?

Chantal: Leuk! Druk! Heb zelf heel weinig kunnen werken die dag dat het uit kwam, maar hele leuke reacties gekregen!

Mijn moeder hebben ze gebeld. Mijn moeder kreeg heel veel berichten op facebook. Personeel hier bleef mij vragen stellen. Ik heb weinig kunnen werken, het was heel leuk om de ervaring mee te maken, dat zag iedereen. Ook weer een publiciteit, niet alleen voor mij maar ook voor Radar.

Mariska: Was je ook niet zenuwachtig? 

Chantal: Nee alleen een beetje emotioneel want het koken heb ik van mijn vader. Het was wel emotioneel omdat hij er niet meer is, maar voor de rest was ik helemaal niet zenuwachtig.

Mariska: Je hebt reacties gekregen van je moeder en hier van Radar. Heb je ook van de buitenwereld reacties gekregen?

Chantal: Ja van vrienden van mensen die wij kennen van de carnaval verenging van Sint-Pieter. Ook complimenten van kennissen van mijn moeder, die ik helemaal niet ken, die geven reacties, dat is wel leuk.

Mariska: En op facebook? 

Chantal: Mijn telefoon is de hele dag blijven trillen. Ik heb sommige reacties bewaard, in eens was mijn box zo vol dat ik berichten heb gewist. Het was ook leuk op mijn profiel. Er staat ook weer een vervolg interview gepland als ik ergens anders ga werken of er iets bij ga doen.  Afwachten hoe het balletje gaat rollen.

Mariska: Wat dacht je toen ze kwamen voor het interview en dat je in de krant kwam? 

Chantal: Dat is wel lastig. Alles moest hier in eerste instantie wel goedgekeurd worden. Als ze het hier niet hadden kunnen doen hadden we misschien een andere locatie gepakt.  Maar alles liep op rolletjes. Alleen voor mijn salade was ik wel zenuwachtig, wist ik niet wat ik moest doen omdat het een emotioneel moment was, maar voor de rest heeft het goed uitgepakt. 

Mariska: Daanke voor het interview. Het was een beetje kort, ik vond het leuk dat ik met jou een interview heb gedaan!

Chantal: Graag gedaan!

  Interview Mariksa Snel, november 2017


Reacties (0)

Reactie toevoegen +