Huub Adriaans

interview Chantal Kieboom deel 2

Chantal: Daar gaan geruchten de ronde dat je vreemd ben gegaan met een andere vrouw en dat je daardoor ben gescheiden. 

We zijn niet gescheiden maar uit elkaar gegaan, omdat we wilden gaan trouwen.  Ik heb een interview gegeven op Falcon Radio waar ik met mijn billen bloot ben gegaan,  je kunt het terugvinden op Google. Maar ik ben niet vreemd gegaan.

Chantal: Je hebt 3 schatten van kinderen als ik de foto zie op facebook, waar je trots op bent en waarvoor je alles doet.

Dat wordt ook beweerd, het is heel bizar, snap je ik ga niet alles bloot leggen. Alles wat grof is werd gezegd, het is mijn lot en ik ben niet iemand die dingen op facebook gaat zetten. Ik  laat het over me heen komen, mensen die geïnteresseerd zijn in mij en kortbij mij staan weten wie ik ben. 

Chantal: Ik ken je dan meer persoonlijk, mijn ouders kennen je beter. Je had vroeger de café  op de Boschstraat. Waarom ben je gestopt met de café?

Twee dingen, voor mijn gezin, we hadden net een kind en Dunja werkte niet meer in de café. Dat gaf spanningen en terecht. Ik ben tot ´s nachts bezig en dat is niet leuk. Dan weet je, mijn vriend zit in de café,  daar is alcohol, er wordt gelachen tot ´s nachts en zij zat thuis. Dat was éen reden. De andere reden is: ik geloofde in mijn zingen, ik kreeg al wat meer optredens maar kon nog niet kon zeggen dat ik ervan kon leven. Toen durfde ik aan te gaan: we doen de café weg. Ik ga een andere koers op en ik ga alleen zingen. Zeker met een gezin, als je een kind of meerder kinderen hebt en je hebt een café dat zijn 2 verschillende werelden die zowel Dunja als ik weten te scheiden. Ons privé gezin en leven daarbuiten. Met een café is dat heel lastig.  Dat sluipt erin. 

Chantal: Je bent een gemis binnen Maastricht, hoor ik van mensen die ik ken. Was de café er nog maar. Het was een café met gezelligheid, je was puur uit Maastricht. Dat wordt nu wel gemist.

Wij waren heel erg betrokken bij de mensen, Dunja mijn ex-partner had het voornamelijk op gastvrijheid en zorg en ik wilde met mensen bezig zijn, entertainen, betrokkenheid. Ik denk dat het een heel goed concept was. Mensen komen niet naar een café voor alleen het bier, dat is een bijzaak, het moet wel koud zijn. De mensen komen vooral voor, tel ik mee, ben ik ook iemand, dat is het belangrijkste. Als zanger krijg je veel aandacht als je het leuk doet.  Iedereen heeft gewoon een bevestiging nodig. De bevestiging die je krijgt van je ouders maar ook van je buren of van mensen uit de stad of van vrienden: goh wat ben je leuk gekleed of wat heb je dat mooi gemaakt. Daar groei je van, dat is in geld niet uit te drukken, dat probeerden we in de café. Mensen het gevoel geven dat je niet alleen welkom bent, hier tel je mee, je bent gelijk aan de rest je hoort erbij.

Chantal: Waarom begin je niet weer een café in combinatie met zingen. Hoe kijk je daar naar om dat terug te gaan doen?

Daar heb ik heel serieus over nagedacht, ik wou zelfs de café de Fontein terug nemen, wat houdt me tegen! Ik zing gigantisch graag op verschillende plekken, dat zou al minder gaan worden, anders ben ik niet genoeg in de café.  Ik moet een concept verzinnen, dat het voor mij financieel aantrekkelijk is, maar dat mensen ook kunnen komen dat het betaalbaar is. Je zit nu ook met roken, ik heb zelf nooit gerookt, in principe vind ik het fijn maar het verbod heeft heel veel kapot gemaakt  in de horeca en heel misschien gaan ze dat ook doen voor de terrassen. Nou als dat gebeurt  dan wordt het nog slechter in de horeca. Dat houd me tegen. Maar ik ben nog steeds bezig met verzinnen om iets te doen met horeca, café of zoiets dergelijks, dat beviel me wel. Om met de mensen bezig te zijn, kort bij de mensen staan. Zorgen voor de drank, zorgen voor ambiance, voor de mensen, wat optrommelen dat vond ik leuk. 

LEES VERDER DEEL 3......

  januari 2016 interview Chantal Kieboom


Reacties (0)

Reactie toevoegen +