Equipe Ravel

Equipe Ravel is een sportief wielerteam dat bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking en/of psychische kwetsbaarheid en hun buddy's van Radar en Levanto. Sinds 2015 hebben we al heel wat kilometers bij elkaar gefietst. Elk jaar gaan we een nieuwe uitdaging aan. Zo zijn we naar de Mont Ventoux geweest, naar de Ardennen, de Duitse Eiffel en de Vogezen. In 2020 gaan we van 26 juni tot 29 juni weer naar de Vogezen. Daar gaan we 2 mooie en bergachtige routes rijden.

We zijn een team en samenwerken vinden we dan ook belangrijk. We helpen elkaar om elke berg, hoe hoog ook, over te komen. Een duwtje in de rug of gewoon even samen lachen, even naar elkaar luisteren en weer verder. Je leert nieuwe mensen kennen en misschien maak je wel nieuwe vrienden.

Lees hier het verhaal van de beklimming van de Grand Ballon in 2019

Van sportief fietsen krijg je ook een  goede conditie. En als je fit bent, voel jij je ook beter. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je leert verantwoording te nemen. En na afloop kun je met trots vertellen dat je die hoge berg toch maar mooi bent omhoog gefietst.

Meefietsen met Equipe Ravel?

In maart 2020 gaan we starten met de trainingen. Heb je zin om met ons mee te fietsen? Dat zouden we hartstikke leuk vinden. Je krijgt van ons een echte racefiets in bruikleen en het mooie Equipe Ravel wielertenue.

Op maandagavond 2 december organiseren we een informatieavond om 19.30 uur in café Keulen in Klimmen. Wil je aanwezig zijn dan even graag een e-mail naar w.loozen@radar.org.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rard Seelen r.seelen@radar.org of met Walter Loozen w.loozen@radar.org