Sport- en spelaanbod regio Parkstad

Via Radar Vrije Tijd kun je deelnemen aan allerlei leuke en sportieve sport- en spel activiteiten. Goed voor de gezondheid en natuurlijk voor de gezelligheid. Radar Vrije Tijd werkt op gebied van sport en spel samen met externe sportaanbieders. Samen maken wij, indien gewenst, het programma passend voor de groep. De sportactiviteiten worden gegeven door profesionals met hulp van Radar vrijwilligers.

Zwemplezier bij SVG de Mijnstreek

Zwem jij graag baantjes of beweeg jij graag in het water op leuke muziek? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. In samenwerking met zwemvereniging de Mijnstreek uit Heerlen organiseren wij wekelijks zwemmen in het zorgbad van Adelante in Hoensbroek.


Wanneer? op woensdagavond van 18:30 - 19.30 uur
Waar? Zorgbad van Adelante, Zandbergsweg 111 in Hoensbroek.

Contributie: € 25.00 per maandJeu de Boulen

In samenwerking met Jeu de Boules-club de Pethaque uit Heerlen organiseren wij wekelijks boule-avonden. Iedere vrijdagavond kun je dit competitiespel spelen met ruim 5 andere boulers. Leden van Jeu des Boules-club de Pethanque leren jou dit leuk spel spelen. Iets met 3 ballen en een klein balletje. Als je dit spel eenmaal onder de knie hebt kun je iedere vrijdagavond terecht. Want in de wintermaanden boulen jullie in het Bouledrôme, in de zomermaanden lekker buiten op de baan. Minimaal 50 weken spelplezier dus... gegarandeerd.

Voor deze club zoeken we nog clubleden. Met 5 clubleden is deze G-tak wel erg klein. Zoals Henri altijd zegt: "dit is écht geen oudemannetjes sport hoor!"


Wanneer? op vrijdagavond van 19:00 - 20.30 uur
Waar? In (of bij) het Bouledrôme  aan de Varenbeukerweg 44 in Heerlen.

Contributie: € 3.50 per maandIn regio Parkstad, van Kerkrade tot Brunssum en van Hoensbroek tot in Landgraaf, er zijn veel sportverenigingen die hun deuren hebben openstaan voor mensen met een beperking.

Heb jij een specifieke sportvraag? Aarzel dan niet om die aan ons te stellen, wij kunnen jou bijna altijd wel doorverwijzen naar andere stichtingen of verenigingen. Naar Bart voor dansplezier, naar Mariëlle van Only Friends ( www.onlyfriendslimburg.nl ) voor voetbal, naar Walter voor De FietsBende of naar Janine voor meditatielessen. Noem maar op... wij kunnen jou vast verder helpen.

     


Meer informatie en aanmelden


Radar Vrije Tijd
e-mail: vrijetijd@radar.org
tel. 088 - 850 5952

 RadarVrijeTijd