Sport en spelaanbod regio Heuvelland

Via Radar Vrije Tijd kun je deelnemen aan allerlei leuke en sportieve sport- en spel activiteiten. Goed voor de gezondheid en natuurlijk voor de gezelligheid. Radar Vrije Tijd werkt op gebied van sport en spel samen met externe sportaanbieders. Samen maken wij, indien gewenst, het programma passend voor de groep. De sportactiviteiten worden gegeven door profesionals met hulp van Radar vrijwilligers.


Zwemplezier in het Geusseltbad

Zwem jij graag baantjes of beweeg jij graag in het water op leuke muziek? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. In samenwerking met Maastricht Sport organiseren wij wekelijks zwemmen in het zorgbad van het Geusseltbad in Maastricht.


Wanneer? op vrijdagavond van 19:00 - 19.45 uur
Waar? Zorgbad van het Geusseltbad, Discusworp 4 in Maastricht.

Contributie: € 25.00 per maandJeu de Boulen

In samenwerking met Jeu de Boules-club Amby organiseren wij wekelijks boule-avonden. Iedere vrijdagavond kun je dit competitiespel spelen met ruim 20 andere boulers. Leden van Jeu des Boules-club Amby leren jou dit leuk spel spelen. Iets met 3 ballen en een klein balletje. Als je dit spel eenmaal onder de knie hebt kun je iedere vrijdagavond terecht. Want in de wintermaanden boulen jullie in het Bouledrôme, in de zomermaanden lekker buiten op de baan. Minimaal 50 weken spelplezier dus... gegarandeerd.
Wanneer? op vrijdagavond van 18:30 - 19.30 uur
Waar? In (of bij) het Bouledrôme  aan de Severenstraat 201 in Maastricht.

Contributie: € 3.50 per maandFitness

Wil jij aan je conditie werken en stevigere spieren krijgen? Ben jij een échte krachtpats(t)er? Dan is deze club ontzettend leuk voor jou.
Je kunt 2 keer per maand op donderdagavond een uurtje fitnessen. John van City Gym Maastricht helpt jou verder op weg.Wanneer: 2 x per maand volgens schema op donderdagavond van 19:00 - 20:00 uur
Waar: Bij SMC Amby aan de Ambyerstraat Noord 174 in Maastricht

Contributie: €10.00 per geplande clubavondBewegen op Muziek

Wil je het weekend dansend beginnen? Hoe je van dansen en doe je dit graag in een klein groepje in een échte sportschool? Kom dan maar eens snel kennismaken met de Bewegen op Muzieklessen in Amby.


Wanneer: Ieder zaterdagmorgen van 11.00 - 12.00 uur
Waar: in de sportzaal van SMC Amby aan de Ambyerstraat Noord 174 in Maastricht

Contributie: €5.50 per keerSport- en spelinstuiven

Om de twee weken is er een sport- en spelinstuif waarbij steeds twee sporten aangeboden worden. Denk aan zaalvoetbal, basketbal, dans, voetbal en atletiek. Tussen door is er natuurlijk een kwartiertje pauze want het is hard werken hoor. Deze sport- en spelinstuiven worden gegeven door een trainer van Maastricht Sport.


Wanneer: Volgens schema 2 keer per maand op dinsdagavond van 19.00 - 20.30 uur.
Waar: in de sporthal van Manjefiek Malberg aan de Malbergsingel 74 in Maastricht

Contributie: €6.50 per geplande instuif.In regio Heuvelland, van Meerssen tot Eijsden en van Gulpen tot in Maastricht, er zijn veel sportverenigingen die hun deuren hebben openstaan voor mensen met een beperking.

Heb jij een specifieke sportvraag? Aarzel dan niet om die aan ons te stellen, wij kunnen jou bijna altijd wel doorverwijzen naar andere stichtingen of verenigingen. Naar SV Meerssen om te voetballen naar, Walter van De FietsBende of naar Janine voor meditatielessen. Noem maar op... wij kunnen jou vast verder helpen.

Meer informatie en aanmelden


Radar Vrije Tijd
e-mail: vrijetijd@radar.org
tel. 088 - 350 5952

   RadarVrijeTijd