Disco's

Disco regio Parkstad

Een keer per maand op vrijdagavond wordt in Heerlen een heuse disco georganiseerd, waar volop gedanst kan worden. En voor wie niet wil dansen is het toch een gezellig avondje uit. In de sfeervolle accommodatie van 't Juphuis voel je je direct thuis. Eens per maand even lekker uit je bol gaan, doet je goed. Je bent van harte welkom. Consumpties kosten €1,50 per stuk. De entree bedraagt € 2,00 euro en er zijn vrijwilligers aanwezig.

Zolang het Coronavirus heerst zijn er geen discoavonden in 't Juphuis. Zodra het weer mogelijk is zullen hiernaast de avonden vermeld staan waarop je weer naar de disco in 't Juphuis kunt gaan.

Adres: Feestzaal ’t Juphuis, Schandelerstraat 81 in Heerlen

Wanneer: Ga naar Agenda Vrije Tijd

Disco regio Heuvelland

De disco in de Ketel in Meerssen is vlak voor de Coronaperiode gestopt. Er was te weinig interesse. Er kwamen nog maar weinig bezoekers naar deze avonden.

Zodra de Coronaperiode voorbij is gaan we een nieuwe disco opstarten voor regio Heuvelland zodat je ook hier 1  x per maand je beentjes van de vloer kunt doen en nieuwe mensen kunt leren kennen.

Stiekem waren we daar al mee bezig maar door het uitbreken van het Corona-virus moesten we daar mee stoppen. Zodra het mag gaan we dus verder aan de slag om deze nieuwe disco zo snel mogelijk te kunnen laten starten. Natuurlijk gaan we dat groots aankondigen en kun je hier lezen wanneer er discoavonden zijn.

Waar: ?

Aanvang: ?

Einde: ?

Entrée: ?

Consumpties: ?

Wanneer:  Ga naar Agenda Vrije Tijd