Disco's

Disco regio Parkstad

Een keer per maand op vrijdagavond wordt in Heerlen een heuse disco georganiseerd, waar volop gedanst kan worden. En voor wie niet wil dansen is het toch een gezellig avondje uit. In de sfeervolle accommodatie van 't Juphuis voel je je direct thuis. Eens per maand even lekker uit je bol gaan, doet je goed. Je bent van harte welkom. Consumpties kosten €1,50 per stuk. De entree bedraagt € 2,00 euro en er zijn vrijwilligers aanwezig.

Op dit moment zijn wij aan het uitzoeken wanneer we weer kunnen starten met de discoavonden. Zodra het weer mogelijk is kun je in de agenda Vrije Tijd de avonden zien staan waarop je weer naar de disco in 't Juphuis kunt gaan. Wij hopen dat dit weer kan vanaf de laatste vrijdag in september.

Adres: Feestzaal ’t Juphuis, Schandelerstraat 81 in Heerlen

Wanneer: Ga naar Agenda Vrije Tijd

Disco regio Heuvelland

De disco in de Ketel in Meerssen is vlak voor de Coronaperiode gestopt. Er was te weinig interesse. Er kwamen nog maar weinig bezoekers naar deze avonden.

Wij zijn aan het uitzoeken waar we kunnen starten met een nieuwe disco voor regio Heuvelland. Zodat je ook hier weer 1  x per maand je beentjes van de vloer kunt doen en nieuwe mensen kunt leren kennen.

Natuurlijk gaan we dat dan groots aankondigen en kun je in de agenda Vrije Tijd lezen wanneer er discoavonden zijn.

Waar: ?

Aanvang: ?

Einde: ?

Entrée: ?

Consumpties: ?

Wanneer:  Ga naar Agenda Vrije Tijd