Clubactiviteiten regio Heuvelland

Wanneer ontmoet je nieuwe mensen en maak je vrienden? En wanneer kun je leuke dingen doen? Precies, in je vrije tijd.

Knutselclub

Een kleine en gezellige club voor actieve mensen. Er is een grote variatie aan activiteiten, zoals handenarbeid, uitstapjes, karaoke en handwerken enzovoorts. Gezelligheid staat voorop. De club wordt draaiende gehouden dooOp dit moment bestaat de groep uit twee subgroepen. Er is een groep voor jonge meiden (20 - 40 jaar) en een groep met vrouwen die ouder zijn dan 40 jaar. Het activiteitenaanbod is per subgroep verschillend. Tussendoor drinken jullie een kopje koffie/thee mét koekje. Dit is bij de contributie inbegrepen.


Wanneer? Elke maandagavond van 19.00 - 21.00 uur
Waar? Activiteitencentrum Scharwyerveld, Daaldersruwe 93 A03 in Maastricht

Contributie: € 20.00 per maand.Kookles dinsdag

2 x per maand wordt er door ongeveer 6 deelnemers gekookt. De vrijwilligers van de club maken, in overleg met de deelnemers, een lekkere, voedzame maaltijd. Het doel is om de deelnemers te ondersteunen in hun streven naar meer zelfstandigheid bij het klaarmaken van een heerlijke en gezonde maaltijd. Echter het sociale karakter van de kookclub-avond voert de boventoon. Eerst gezellig koken samen en daarna samen gezellig tafelen!. O ja... en uiteraard samen de keuken weer netjes opruimen.


Wanneer? Dinsdagavond van 18.00 - 20.00 uur, eens per twee weken
Waar? Kywi's kookstudio, Heukelstraat 14 A in Maastricht

Contributie: € 8.75 per geplande kookclub-avond.Kookles woensdag

2 x per maand wordt er door ongeveer 6 deelnemers gekookt. De vrijwilligers van de club maken, in overleg met de deelnemers, een lekkere, voedzame maaltijd. Het doel is om de deelnemers te ondersteunen in hun streven naar meer zelfstandigheid bij het klaarmaken van een heerlijke en gezonde maaltijd. Echter het sociale karakter van de kookclub-avond voert de boventoon. Eerst gezellig koken samen en daarna samen gezellig tafelen!. O ja... en uiteraard samen de keuken weer netjes opruimen.Wanneer? Woensdagavond van 18.00 - 20.00 uur, eens per twee weken
Waar? Kywi's kookstudio, Heukelstraat 14 A in Maastricht

Contributie: € 8.75 per geplande kookclub-avond.Junior Vriendenkring (vanaf 18  jaar)

Voor alle (bijna) zelfstandig wonende mensen en cliënten die nog thuis wonen biedt deze club een mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen, leuke dingen te doen en vrienden te maken. Denk bijvoorbeeld aan een avondje stappen, theaterbezoek, naar de bioscoop, uit eten, wandelen, bowlen enzovoorts. Elke maand krijgen de deelnemers een uitnodiging voor de nieuwe activiteit. Je kunt dan zelf bepalen of je je wilt aanmelden. Dit is dus een hele leuke club voor jonge thuiswonende cliënten en mensen die zelfstandig wonen die hun sociale netwerk willen vergoten. Uiteraard mogen mensen die in een woonvorm wonen ook gewoon aansluiten.

 

Wanneer? Eens per maand op verschillende tijden en verschillende dagen
Waar? Afhankelijk van de activiteit die wordt gepland.

Contributie: € 4.00 per maand. De kosten van de activiteit zijn afhankelijk van de activiteit die jullie gaan doen. Maandelijkse deelname is niet verplicht. Maandelijkse contributiebetaling wel. Wij sturen hiervoor per half jaar een factuur.Vriendenkring (vanaf 30 jaar)

Voor alle (bijna) zelfstandig wonende mensen en cliënten die nog thuis wonen biedt deze club een mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen, leuke dingen te doen en vrienden te maken. Denk bijvoorbeeld aan een avondje stappen, theaterbezoek, naar de bioscoop, uit eten, wandelen, bowlen enzovoorts. Elke maand krijgen de deelnemers een uitnodiging voor de nieuwe activiteit. Je kunt dan zelf bepalen of je je wilt aanmelden. Dit is dus een hele leuke club voor jonge thuiswonende cliënten en mensen die zelfstandig wonen die hun sociale netwerk willen vergoten. Uiteraard mogen mensen die in een woonvorm wonen ook gewoon aansluiten.Wanneer? Eens per maand op verschillende tijden en verschillende dagen
Waar? Afhankelijk van de activiteit die wordt gepland

Contributie: € 4.00 per maand. De kosten van de activiteit zijn afhankelijk van de activiteit die jullie gaan doen. Maandelijkse deelname is niet verplicht. Maandelijkse contributiebetaling wel. Wij sturen hiervoor per half jaar een factuur.Wandelclubs Heuvelland

Vind jij het leuk om eens lekker te wandelen? En kun je een behoorlijk stuk lopen? Dan is de wandelclub Sportief zeker iets voor jou! Jullie wandelen meer dan 10 kilometer. Een keer per maand wordt er dus een flink stuk gewandeld. Onderweg wordt gepauzeerd. drinken jullie een kopje koffie/thee mét koekje. Dit is bij de contributie inbegrepen.

Doe je het liever wat rustiger aan dan is wandelclub recreatief voor jou een betere keuze. Gezelligheid staat daar voorop en de maximale afstand die jullie wandelen is 5 kilometer.

Na het wandelen wordt er eerst gezellig koffie of thee gedronken. Tussendoor drinken jullie een kopje koffie/thee mét koekje. Dit is bij de contributie inbegrepen. Een leuke activiteit voor iedereen die van de natuur houdt.

Leden van deze wandelclubs ontvangen twee keer per jaar een wandelschema.Wanneer? 1 x per maand op zondagochtend voor wandelclub Sportief en op zondagmiddag voor de wandelclub recreatief.
Waar? Verzamelen van Café De Kardinaal, Ambyerstraat- Zuid 201 in Maastricht.

Contributie: € 6.00 per geplande wandelmiddag.

Informatie opvragen en aanmelden kan bij Radar Vrije Tijd, telefoonnummer 088 - 350 5952, e-mail vrijetijd@radar.org

Hier kun je ook terecht voor vormen van vrijetijdsbesteding die (nog) niet in het huidige aanbod zitten.