Radar Vrije Tijd

Wanneer ontmoet je (nieuwe) mensen en maak je vrienden? En wanneer kun je leuke dingen doen? Precies, in je vrije tijd.

Radar Vrije Tijd organiseert allerlei leuke (club)activiteiten midden in de samenleving voor mensen met een beperking. Wij hebben een heel groot aanbod; van uitstapjes, dagtochten, disco's en concertbezoeken, tot sport- en spelactiviteiten. Daar waar het kan doen wij met cliënten gewoon mee met evenementen en activiteiten midden in de samenleving. Als dit niet kan organiseren wij zelf leuke activiteiten.

Door de inzet van ruim 120 vrijwilligers kunnen wij dit gevarieerd programma aanbieden. Onze vrijwilligers zijn gemotiveerd, enthousiast en hebben ervaring in de omgang met mensen met een beperking. Zij kunnen via ons workshops volgen om zich te ontwikkelen en om hun ervaringen onderling te delen. Tijdens het vrijwilligerswerk zijn wij altijd bereikbaar. Vrijwilligers worden indien gewenst gecoacht Vrijwilligers krijgen een kleine vergoeding voor hun werk. Wij horen heel vaak van vrijwilligers terug dat de dankbaarheid die ze krijgen veel meer waard is.

Iedereen met een beperking mag deelnemen aan ons vrijetijdsaanbod, ook mensen die niet bij Radar wonen, werken of leren. Clubleden van buiten Radar betalen wel ietsiepietsie meer aan contributiekosten.

Klik in het menu links om ons aanbod te bekijken

Vragen? Neem gerust contact met ons op. In de rechterkolom staan de gegevens.

O ja, vergeet onze Facebookpagina niet te liken.


Monique Hollanders
Coördinator Radar Vrije Tijd

Heb je vragen, neem contact op met

Radar Vrije Tijd
Randwycksingel 35
6229 EG Maastricht
088 - 350 5081
vrijetijd@radar.org

 RadarVrijeTijd