Nieuwsbrief medezeggenschap

8 december 2020

 

Deelraden

Sinds 1 september zijn Marion Godding en Veronique Doornbos de nieuwe ondersteuners van de deelraden.

In de afgelopen tijd zijn veel deelraden niet actief geweest door Corona. Maar gelukkig kan er nu wel weer vergaderd worden. Marion en Veronique zijn nu kennis aan het maken met alle deelraden. 

Veronique en Marion zijn onder de indruk van alle mooie locaties en de grote deelname van de cliënten aan de deelraden. Het zijn toppers! Wij mogen natuurlijk ook niet de interne coaches vergeten. Zonder hen zouden we niet kunnen vergaderen.

Wij verheugen ons op de volgende vergaderingen. Uiteraard vergaderen we op gepaste afstand en corona proof. 

-

CCR Cliënten


Marion en Veronique ondersteunen ook de CCR. Omdat de leden van de CCR allemaal ergens anders wonen, mogen zij niet met elkaar samen komen. Wij en de leden van de CCR willen graag contact houden.
Daarom vergadert de CCR op de Ipad met MS Teams. Dit is natuurlijk soms best moeilijk als bijvoorbeeld het opstarten van de Ipad. Maar het zijn ontzettende doorzetters en met trots kunnen we jullie ook laten zien, dat het vergaderen in de corona-tijd nu via MS Teams goed gaat. 

Wij zien dat de leden elkaar helpen tijdens de vergadering en ook heel goed hun best doen als lid van de centrale cliëntenraad voor alle cliënten van Radar. 

Tijdens de vergaderingen hebben al verschillende gasten online in de vergadering meegedaan. Bijvoorbeeld Monique Heffels, de bestuurder en de vertrouwenspersonen van Radar, Heleen, Suzanne en Sonja. 

Wij zijn ontzettend trots dat we dit samen met jullie kunnen doen! 


Hartelijke groet en tot snel,
Marion Godding en Veronique Doornbos 


Reacties (0)

Reactie toevoegen +