NLdoet 2017

Wij doen mee op 10 en 11 maart

Diverse locaties van Radar zijn druk bezig met de voorbereidingen van NLdoet 10 en 11 maart. Lijkt het u leuk om mee te doen en wiilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een locatie van Radar of een andere stichting, vereniging, of zorginstelling?

Doe dan op 10 en 11 maart 2017 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

Meedoen als groep
Vele handen maken licht werk. Dus waarom doet u niet mee als groep? Verzamel uw familie, collega’s, leden van uw (sport)club of klasgenoten en zoek een leuke klus uit. Een mooie manier om samen wat goeds te doen.

Ga naar de site www.nldoet.nl en zoek naar een leuke klus bij u in de buurt. Mogelijk komt u dan bij een klus van een van de locaties van Radar uit.

Vrijwilligers maken het verschil!

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de ondersteuning aan onze cliënten. Zij leveren een speciale bijdrage aan de kwaliteit van het bestaan van cliënten. Dankzij de inzet en betrokkenheid van vrijwilligers kunnen cliënten extra activiteiten ondernemen. Dat is belangrijk, want cliënten hebben vaak veel behoefte aan contact in hun omgeving.

Of het nu individueel is, of in groepsverband, in een voorziening of daarbuiten, op vaste momenten of op afroep, ter ondersteuning bij evenementen of in de dagelijkse praktijk: vrijwilligers maken het verschil.

Info:

Bel of mail :tel. 088 - 350 5000  /  vrijwilligers@radar.org

Jane Piets-Hardenberg, coördinator vrijwilligers j.hardenberg@radar.org

Radar is lid van Zorgsaam en de Academie Informele Zorg